"Левски" се раздели със Стойчо Стоев

"Левски" се раздели със Стойчо Стоев
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Управителният съвет е предложил на 53-годишния специалист раздяла по взаимно съгласие, която той е приел.

"Левски" благодари на Стойчо Стоев за досегашната му работа и му пожелава професионални успехи занапред", заявиха от клуба.

Днес от 16.30 часа Стоев ще даде съвместна пресконференция със спортния директор Георги Иванов-Гонзо.

Според "Гонг" Иванов ще се завърне на треньорския пост в "Левски", но не само до края на сезона, а като постоянен старши треньор.

Междувременно на вчерашното шестчасово заседание на УС е било решено отговорността за селекцията на клуба да бъде изцяло в ръцете на спортния директор. Това породи слухове, че на този пост може да се завърне Наско Сираков.

Стойчо Стоев беше назначен през декември 2014 г., за да замени Георги Иванов, който заемаше временно поста след неуспешната авантюра с Пепе Мурсия.

Тогава сините обявиха, че се надяват Стоев да остане дълго и да бъде сложен край на практиката на чести треньорски рокади на "Герена".

Под ръководството на бившия треньор на "Лудогорец" "Левски" загуби финала за Купата на България и остана във втората половина през миналия сезон.

И през този сезон треньорът продължи да получава уверение, че ще запази поста си, тъй като е поел отбора в тежка ситуация. В крайна сметка обаче се стигнал до раздяла, която назряваше в последните седмици.

 

#Стойчо Стоев #треньор #футбол #Левски #раздяла #Наско Сираков #Георги Иванов - Гонзо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници