Борисов: Такъв е животът, разделяме се; Калфин: Изпълнявам партийната дисциплина, но ще ми липсва екипа (ВИДЕО)

Борисов: Такъв е животът, разделяме се; Калфин: Изпълнявам партийната дисциплина, но ще ми липсва екипа (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Животът е такъв - разделяме се като приятели, като колеги. Това заяви премиерът Бойко Борисов в началото на правителственото заседание на раздяла с вицепремиера и министър на труда и социалната политика в оставка Ивайло Калфин, предаде БГНЕС.

„Това е последно заседание на вицепремиера и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин. Използвам случая от името на всички нас да му благодарим за усилията, за добрата работа, за коректността”, каза Борисов. Премиерът бе категоричен, че за тази повече от година и половина е работил прекрасно с него и не може да си изкриви душата и да каже каквото и да било друго.

От своя страна Ивайло Калфин благодари на Борисов за думите и заяви: „Аз, изпълнявайки партийната си дисциплина и решението на партията ми, ще ми липсва работата и този екип на Министерски съвет. Благодаря на колегите си за подкрепата”.

"Изпълнявайки партийната дисциплина и решението на партията трябва да ви кажа, че ще ми липсва работата в този екип на Министерски съвет", допълни Калфин. "Искам да благодаря на вас и на всички колеги за подкрепата. Действително тук се работи в екип и за държавата, а не за партии и съм много благодарен на всеки един от вас за съвместната работа", допълни той. 

#Ивайло Калфин #Бойко Борисов #АБВ #ГЕРБ #оставка #Кабинет #Социално министерство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"