Ози и Шарън Озбърн се разделят след 33 години заедно

Ози и Шарън Озбърн се разделят след 33 години заедно
Снимка: ЕПА/БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Ози Озбърн от „Блек Сабат” (Black Sabbath), известен като „кръстникът на хеви метъла”  и съпругата му Шарън са се разделили, твърдят американски медии.

Като цитират анонимни източници, експертите по събитията в живота на известните личности E! News и Entertainment Tonight съобщиха, че двойката е решила да сложи край на 33-годишния си брак.

Междувременно списание „Пийпъл” уточнява, че прекратяването на връзката може да е временно и да е свързано с подозрения към 67-годишният певец в извънбрачни връзки. Той обаче се е изнесъл от общия дом край Лос Анджелис.

Трите медии обаче са единодушни, че не става дума за ново пропадане в дрога и алкохол на Ози.

Шейсет и три годишната сега Шарън среща бъдещия си съпруг когато баща й е мениджър на групата от Бирмингам „Блек Сабат”. Именно те пуснаха духа на хеви метъла в началото на 70-те години на XX век.

След сватбата тя се заема и с управление на соловата му кариера. Шарън събира китаристи и текстописци, които му помагат да се държи на върха на хеви метъла (и на скандалите) в продължение на дълги години.

В началото на века двойката, заедно с две от трите им деца, участва в реалити шоу на Ем Ти Ви (MTV) „Семейство Озбърн”, припомня АФП. 

#Ози #Озбърн #брак #мениджър #алкохол #дрога #китаристи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"