Прокуратурата с постоянен арест за биячите от Раднево

Прокуратурата с постоянен арест за биячите от Раднево
A A+ A++ A

Прокуратурата в Стара Загора поиска постоянна мярка „задържане под стража“ за биячите от Раднево. 23-годишният Динко А., 39-годишният Калчо И., 21-годишният Антон И. и 20-годишният Стефан И. са припознати и като обвиняеми за опит за убийство по хулигански подбуди.

Прокуратурата е установила, че на 2 май в Раднево е възникнало спречкване за отнето предимство на пътя между Стефан И. и пострадалият Г.Н., на 28 г.

Стефан се оплакал на баща си Калчо и заедно с братовчедите си Антон и Динко решили да се саморазправят. Четиримата започнали да търсят Г. Н. и неговите приятели, открили ги и ги преследвали с автомобил до центъра на града, близо до фитнес зала.

Там четиримата обвиняеми слезли от автомобила и с бухалки, пръти и други предмети се нахвърлили върху Г.Н., 27-годишния Ж.Ж., и 28-годишния Ц.К.

На Г.Н. е бил нанесен побой с бухалки и пръти в главата и тялото, Ж.Ж. е бил прободен с нож в гърба, а Ц.К. е с наранявания по главата.

Според Окръжната прокуратура в Стара Загора са налице безспорни доказателства за хулиганските подбуди на четиримата обвиняеми. За престъплението, за което са повдигнати обвинения на четиримата, се предвижда лишаване от свобода от 15 до 20 г. или доживотен затвор.

#Раднево #прокуратура #арест #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"