Технологии и мода по време на 'Мет гала'' в Ню Йорк (СНИМКИ)

Технологии и мода по време на 'Мет гала'' в Ню Йорк (СНИМКИ)
Снимки: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Холивудски звезди, музикални магнати и модни икони бяха само малка част от гостите на тазгодишната модна вечер „Мет гала“ на музея „Метрополитън“ в Ню Йорк. От попиконата Бионсе, до Лейди Гага, през Мадона и Тейлър Суифт всички звезди бяха подвластни на една тема в своите тоалети – „Човекът и Машината: модата в ерата на технологиите“.

Тоалетите на гостите на вечерта изобилстваха от смели комбинации от черно и металик, нестандартно изрязани тоалети и високи ботуши. Технологии и блясък Бионсе заложи на дълга бледорозова рокля с перли и много блясък по себе си. Тейлър Суифт, която беше и съдомакиня на събитието, беше облечена с къса рокля с метални елементи и високи обувки с връзки, които допълваха новата й платинено руса прическа.

Тяхната колежка Кейти Пери пък изглеждаше неразпознаваема в дълга черна рокля, комбинирана със златни елементи. Тя и новият и приятел Орландо Блум носеха и еднакви тамагочита.

Необичаен тоалет имаше и Мадона, която беше избрала прозрачно горнище и високи кожени ботуши. Събитието изобилстваше и с лица от модния подиум като Наоми Кембъл, Джиджи Хадит и Кейт Ъптън, които заложиха на роклите с метални отблясъци. И тази година не липсваха и добре облечени мъже. Сред тях бяха и актьорите Орландо Блум, Джони Деп и Брадли Купър, които по-скоро бяха заложили на класически костюми, отколкото на футуристични облекла.

 

В ролята на основен домакин на събитието отново влезе главният редактор на модното списание „Вог“ Ана Уинтър, която не изневери на темата, залагайки на дълга рокля с ресни. Сред другите гости на събитието бяха Никол Кидман, Ема Стоун, Ема Уотсън, Лупита Нионго, Ники Минаж, Сиара, Ким Кардашиян и Кание Уест, Джаред Лето и Алисия Викандер.

Гала вечерта се провежда всяка година в първата неделя на месец май. Нейна основна цел е да събере дарения за Института за костюми на музея „Метрополитън“. Всяка година събитието има определена тема, с която гостите трябва да съобразят тоалетите си. Тазгодишната тема „Човекът и Машината: модата в ерата на технологиите“ (Manus X Machina: Fashion in an Age of Technology) е същата като заглавието на голямата годишна изложба на Института по костюми, която се открива на 5 май.

#Мадона #Кейти Пери #Тамагочи #Ню Йорк #Бийонсе #Тейлър Суифт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »