Бранджелина строят параклис за сватбата си

Бранджелина строят параклис за сватбата си
Двойката вече е похарчила около 100 милиона долара в приготовления за сватбата. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
A A+ A++ A

Звездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли изгражда параклис на територията на замъка „Миравел” в Южна Франция, в който ще се венчаят през август.

Двойката вече е похарчила около 100 милиона долара в приготовления за сватбата, съобщава бТВ.

Сумата е доста солидна, защото реконструкцията на огромния френски замък, построен през 16 в. струва няколко милиона долара.

В сградата първоначално нямало нито ток, нито вода. Липсвало й отопление, а всички стени и стълби били в лошо състояние.

На практика се получава, че звездите ремонтират целия замък преди церемонията това лято.

Замъкът вече е почти готов – уютен и светъл и подготвен да приеме стотиците гости на звездната двойка. Само услугите на архитекта и строителните материали стрували над 30 милиона долара.

За обновяването на имота Бранджелина са наели известния френски архитект Брюно Лафуркад.

Важното е, че вече всички 35 спални са топли и светли и с изграден водопровод. В допълнение към това семейството изгражда красив параклис на територията на замъка, в който Брад и Анджелина ще си кажат „Да".

На сватбата ще присъстват най-много 300 гости. Сред тях ще бъде бащата на Анджелина – Джон Войт, както и родителите на Пит – Бил и Джейн, брат му Дъг и сестра му Джули.

Скоро звездното семейство и шестте им деца ще се преместят в Ричмънд, Англия, където ще прекарат три години. Причината са снимките на нов филм на Анджелина Джоли, пише таблоидът „Сън".

През януари беше съобщено, че Анджелина Джоли е бременна отново. Това ще бъде седмото дете в семейство Бранджелина. Актрисата роди два пъти - през 2006 г. и през 2008 г., когато на бял свят се родиха близнаците им. Другите три деца в актьорското семейство са осиновени.

#Брад Пит #Анджелина Джоли #сватба #Франция #замък #Бранджелина #Брюно Лафуркад #Джон Войт #Ричмънд #Англия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »