Кейт Мидълтън в трескава подготовка на първия рожден ден на принцеса Шарлот

Кейт Мидълтън в трескава подготовка на първия рожден ден на принцеса Шарлот
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Малката принцеса ще навърши една година на 2 май. Майка й иска да е сигурна, че празникът ще премине без проблеми, както и принц Джордж, който е на две години, да не се чувства пренебрегнат.

"Обикновено за рождените дни на децата на много известните хора поканите се изпращат половин година предварително. Тези хора са с много натоварена програма", каза Сара Диксън, детска медицинска сестра, която е работила за приятели на принц Уилям и съпругата му. „Джордж ще се забавлява на празника. Сигурна съм, че ще бъдат поканени и негови приятелчета. Той ще помогне на Шарлот да отвори подаръците си - по-големите деца правят това с удоволствие".

Партито вероятно ще е в Анмър хол в Норфък, където живее семейството. Няма съмнение, че за организирането му помага и семейството на Кейт, което е забогатяло точно от такъв бизнес.

"Винаги сме били убедени, че партитата не трябва да са скъпи и разточителни. Невероятно е колко много може да бъде постигнато, ако човек е умен и креативен", каза миналата година майката на Кейт, Каръл Мидълтън.

#Кейт Мидълтън #принц Джордж #Шарлот #Уилям #Великобритания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »