Времето на 21 април: Вятърът утихва, слънцето се връща

Времето на 21 април: Вятърът утихва, слънцето се връща
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

През нощта над Западна и Централна България ще е ясно. Над източните райони облачността ще е променлива и на отделни места все още ще има слаби превалявания от дъжд.

В четвъртък над цялата страна ще се установи предимно слънчево време. Ще духа до умерен северозападен вятър, който в следобедните часове ще утихне. Минималните температури ще са между 3 и 8 градуса, а максималните - между 15 и 20 градуса.

Над планините облачността ще намалее до предимно слънчево. Ще духа умерен до силен северозападен вятър, който постепенно ще отслабва. Максималната температура на височина 1200 м ще достигне около 12 градуса, на 2000 м - около 4 градуса.

Над Черноморието облачността ще е променлива и до обяд на отделни места ще преръми. След обяд облачността ще намалее до предимно слънчево. Ще духа умерен северозападен вятър, който през деня ще отслабне. Максималните температури ще са между 15 и 18 градуса. Температурата на морската вода е 14-15 градуса, на север от нос Калиакра е 11 градуса. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

 

#времето #вятър #температура #морска вода #Черноморие #дъжд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"