Бионсе изненада феновете си с нов клип

Бионсе изненада феновете си с нов клип
A A+ A++ A

Бионсе публикува ново видео. Все още не се знае дали е реклама на нов албум, видеоклип или телевизионен проект. Единственото, което става ясно в него е, че носи заглавието „Лимонада“ (Lemonade) и пълната му версия ще бъде излъчена по телевизионния канал НВО в събота.

Във видеото се вижда самата Бионсе с коса, сплетена на плитки и кожено палто. Другите кадри от клипа са мрачни, напомнящи по-скоро на филм на ужасите, отколкото на обичайните музикални проекти на певицата. В тях може да се види и канадският модел Уини Хароу, която стана известна с това, че позира пред камерите въпреки кожното си заболяване витилиго.

Бионсе не за първи път си служи с подобни изненадващи и мистериозни похвати, за да събуди интереса на своите фенове. През 2013 г. тя пусна последния си албум без предварително да съобщи за това. През тази година по същият начин тя пусна последната си песен „Formation”, ден преди участието си в шоуто на финала на американското първенство по футбол „Super Bowl”.

От месеци около изпълнителката се носят слухове за готвен нов албум. Нейни фенове дори публикуваха в социалните мрежи предполагаем списък с песни от него, в който се виждат парчета със звезди като Адел, Франк Оушън, FKA Twigs, Кендрик Ламар и Марая Кери. За сега обаче няма потвърждение за достоверността на списъка.

#Бионсе #видео #реклама #клип

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"