Кунева развълнувана, забравя бюлетина

Кунева развълнувана, забравя бюлетина
На снимката: Меглена Кунева по време на кампанията си. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Независимият кандидат за президент Меглена Кунева се надява на висока избирателна активност, сподели тя, след като гласува в днешните президентски и местни избори.

„Моят избор се състои от две думи – вярвам ви“, каза Кунева пред медиите, след като гласува в 43-та секция в Националната природо-математическа гимназия в София.

„Вярвам на хората, които са зрели, които могат да правят избор, вярвам на всички българи – с тази мисъл гласувах. Хубаво е, когато изборите са празник, когато има какво да избираме, когато има за какво да мечтаем“, добави бившият еврокомисар, която е на трето място в кандидатпрезидентската надпревара според социологическите проучвания, но има шанс да се пребори за второто място с кандидата на левицата Ивайло Калфин.

Кунева сподели още, че е благодарна за всичко, което е преживяла през последните девет месеца, през които обикаляше страната в подготовка, а след това и за провеждане на изборната си кампания.

Гласуването й беше белязано от малък инцидент, при който тя забрави попълнената от нея бюлетина за президентските избори в тъмната стаичка, предаде БГНЕС, след което се върна, за да си я вземе и да гласува.

#Меглена Кунева #избори #избори 2011 #президентски избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2011
Последно от Избори 2011

Всички новини от Избори 2011 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници