Скарлет Йохансон получи звезда на Алеята на славата

Скарлет Йохансон получи звезда на Алеята на славата
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
A A+ A++ A

Актрисата Скарлет Йохансон получи звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Звездата от „Отмъстителите“ беше в компанията на колегата си от филма Джеръми Ренър при получаването на престижната награда в сряда, предаде БГНЕС.

Джеръми се пошегува, че работата със Скарлет била ужасяваща за него.

„Работата с нея беше изключително... ужасна. За шест месеца тя постоянно ме захвърляше насам-натам, биеше ме, стъпваше върху мен и всеки ден бършеше пода с достойнството и самоуважението ми и всичко това с усмивка на лице. Сега най-сетне аз мога да стъпя върху теб, скъпа“, каза с чувство за хумор Ренър.

27-годишната актриса краси големия екран още от 10-годишна възраст. Родената в Ню Йорк Скарлет благодари на майка си и на баба си, които също присъстваха на церемонията, за това, че са я вдъхновили да бъде силна, съвременна, независима жена.

Йохансон дебютира в киното през 1994 г. във филма „Норт“, в който си партнира с Илайджа Ууд. През 1998 г. тя се снима във филма „Повелителят на конете“, а през 2001 г. – в „Призрачен свят“.

Сред другите ярки филми на Скарлет са „Изгубени в превода“ (2003 г.), „Мач пойнт“ (2004 г.), „Престиж“ (2006 г.) и „Любовна песен за Боби Лонг“, за който беше номинирана за „Златен глобус“.

Сега тя снима филма „Черна вдовица“, в който си партнира с Робърт Дауни-Джуниър, Самюел Джаксън и Крис Хемсуърт.

#Крис Хемсуърт #Самюел Джаксън #Робърт Дауни-джуниър #Златен глобус #Престиж #Илайджа Ууд #Ню Йорк #Джеръми Ренър #Отмъстителите #Холивуд #звезда #Алеята на славата #Скарлет Йохансон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници