Нова Мис България, вотът за Манчева манипулиран

Нова Мис България, вотът за Манчева манипулиран
Новата Мис България 2012 Габриела Василева. Снимка: Facebook
A A+ A++ A

Габриела Василева е новата Мис България от сутринта на 3 май, тъй като вотът, при който Ина Манчева беше обявена за най-красива българка, е бил манипулиран.

Това обявиха ексклузивно в „Гореща точка“ по TV7 Стойчо Керев, председател на журито в конкурса, и Емил Кошлуков, един от организаторите на конкурса.

Габриела Василева изпреварва с една точка Ина Манчева, която преди няколко дни беше обявена за най-красивата българка. Причината е, че Ина Манчева е спечелила гласа на публиката, който носи три точки, но проверка на организаторите показва, че вотът по интернет е бил манипулиран.

„Това е много грозна постъпка спрямо тези красиви момичета. Ние заставаме изцяло зад тях“, коментира Стойчо Керев.

„За нас е изключително важно всичко да е прозрачно. Бяха преодолени защитите в сървъра в интернет. Благодарение на гласуването на публиката тази година първа стана Ина Манчева. Това е станало със заразяване на компютрите. Имаше гласуване от Бангладеш, Пакистан и други държави от Азия. Затова решихме да касираме този вот“, обясни Емил Кошлуков.

Той призна грешката на организаторите и каза, че от следващата година гласуването на публиката ще спира два дни преди финала, за да има време да се проверят гласовете.

„Това накърни достойнството ми. Това обаче ме направи по-мъдра, защото този конкурс трябва да е честен. Пожелавам успех на Габриела на световния конкурс. Чувствам се обидена, защото това трябваше да се провери по-рано“, бяха първите думи на Ина Манчева, след като разбра за промяната в класирането.

Емил Кошлуков поднесе извинения към Ина Манчева.

„Ангажиментите на момичетата са големи. Много държим на благотворителните каузи. Категорично ще ги ангажираме с тези каузи. Имат гарантираното професионално и кариерно развитие като модели. Затова Мис България не е просто една красавица, а човек, който ни представя у нас и по света“, защити промяната Емил Кошлуков.

Стойчо Керев добави, че за зрителите са останали скрити серията от интервюта, които са проведени с момичетата.

„Подложихме ги на кръстосан разпит. Искахме да разберем какви са техните интелектуални качества. Която и да бяхме избрали на първо място, тя го заслужаваше“, каза още Керев.

След коронясването си Габриела Василева заяви, че е сигурна, че на Ина й е много тежко.

„Сигурна съм, че с нея ще останем приятелки“, добави новата Мис България.

Тя учи икономика и бизнес в УНСС, обича да ходи на фитнес и да излиза с приятели в свободното си време.

„Знам, че това е тежко. Сега ще ни обвиняват, но не можем да скрием истината. Нямаме никакви съмнения за манипулацията към Ина. Тя е чудесно момиче. Длъжни сме да приемем данните“, каза в заключение Емил Кошлуков.

#Габриела Василева #Мис България #Ина Манчева #Стойчо Керев #Емил Кошлуков #Бангладеш #Пакистан #Азия #УНСС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »