Илиан Тодоров: Изправени сме срещу целенасочено ислямско цунами! Изборът е да потънем заедно с евро-атлантизма или да възкръснем с православието

Илиан Тодоров: Изправени сме срещу целенасочено ислямско цунами! Изборът е да потънем заедно с евро-атлантизма или да възкръснем с православието
A A+ A++ A

Г-н Тодоров, от АТАКА предложихте да се изградят защитни съоръжения по държавната граница с Република Гърция с цел възпирането на незаконните емигранти. До къде стигна тази ваша инициатива?

- Това наше предложение е внесено в Деловодството на 43-то НС. От АТАКА предлагаме незабавно да се изгради стена на границата ни с Гърция на местата, които могат да бъдат използвани като маршрут за незаконно нахлуване на ислямски маси в България. На първо място изграждането на подобни съоръжения трябва да се случи в районите на общините Петрич и Гоце Делчев, откъдето всъщност произлизат и най-сериозните заплахи за нас по направление Гърция. Разбира се, историята ни подсказва, че ние не можем да се доверим на гръцката държава по редица причини и трябва да осигурим защитата на държавната си граница. В по-тежките терени и релефи  по общата ни граница би било достатъчно да се изградят съоръжения тип „Бруно“, но в крайна сметка това са просто детайли. Основното направление, в което трябва да разсъждаваме,  е недопускането на нелегални имигранти в страната ни. Армията и МВР също трябва да изиграят важна роля в този процес. И в никакъв случай не трябва да изпадаме в заблуждения, че членството на България в ЕС не допуска заграждането на границата ни с друга държава членка на съюза (в случая Гърция). Днес виждаме държави като Австрия, Унгария и Словакия, които са в Шенгенското пространство и въпреки всичко същите изграждат стени и заграждения помежду си с цел възпирането на ислямистите.

Именно от АТАКА бяхте предложили и ограда с Турция, доколкото си спомняме.

- Разбира се, въпреки че някои субекти, наричащи се днес „патриоти“ и гласуващи „ЗА“ строежа на джамии в България, присвоиха частично нашето предложение. Нямаме патент за авторство. Важен е единствено националният интерес, дори когато някой като горепосочените го използват единствено през призмата на демагогията и политическите дивиденти. В крайна сметка, изграждането на загражденията с Турция се бавят, защо - нека отговорят от Патриотичния фронт – все пак са управляващи в днешната коалиция, а ние от АТАКА сме опозиция.

И все пак с Гърция сме в ЕС, трябва ли да строим стени вместо мостове по между си?

- Важно е да отбележим, че стените са само временно решение. В исторически план всяка една империя, започнала да изгражда стени, за да се предпази от нашествие, е загивала заради своята пасивност и единствено отбранителна политика. Нека си спомним за Римската империя и Адриановия Вал с цел възпирането на пиктите. Преградите са просто елемент от една цялостна и завършена стратегия и визия. Сами по себе си същите няма да разрешат кардиналните проблеми. Не са много хората в Европа, които да си позволят и да разгледат в дълбочина истинският проблем. А той е, че Европа бе предадена отвътре. От послушни към Вашингтон европолитици, които в името на своето развитие и в интерес на САЩ за слаба Европа ислямизираха Стария континент. С тези темпове и политика след не повече от 20 години Европа ще е нищо повече от ислямски халифат, или както предрече италианската журналистка Ориана Фалачи – Еврабия! Разберете, САЩ ни погребват, а гробокопачите ни са собствените ни народи въздигащи на власт американски политически марионетки. Днес сме изправени срещу целенасочено ислямско цунами забележете от кои страни – демократизираните от САЩ – Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Египет и др.

Въпросът защо „бягащите“ ислямисти не се насочват към съседните им свръх богати държави като Оман, Катар, Саудитска Арабия, там където всъщност е общата им религия, култура и традиции е меко казано реторичен. И тук е нашият цивилизационен избор, на нас българите като православен народ. Дали да продължим да строим мостове заедно с евро-атлантиците? Мостове за нахлуването на исляма, салафизма и уахабизма, на терора, или да сложим прегради пред същите. Дали България ще се превърне в халифат или ще остане православна държава е въпрос именно на собственото ни решение, дали да потънем заедно с евро-атлантизма или да възкръснем с православна Русия. Дори икономически, просто защото европейските фондове свършват след 2020 г., а какво правим след това? И да, когато става въпрос за националния ни интерес, никой не пречи да строим мостове със Запада. Когато обаче става въпрос за оцеляването ни, никой не трябва да се съмнява дори за миг, че трябва да строим прегради и стени със същият този т.н. Запад! И щом Европа е взела решение да се самоубие и удави в блатото на исляма, ние българите трябва ли да я последваме? В това е избора! Ние от АТАКА сме заявили нашият избор и той е вярата и православието! Той е нашият мост.

Какви други инициативи ще предприемете за възпирането на тази опасност в България?

- Ние от АТАКА сме ги предприели много отдавна. Ще се повторя, но това са управленски детайли. Важен е хоризонтът! Внесли сме предложения в Народното Събрание за спирането на строежа на джамии в страната ни, за изгонването на всички нелегално нахлули ислямисти в страната ни, за недопускането в България на т.н. „бежанци“ от Близкия изток и Северна Африка. Тези наши предложения събират прах в чекмеджетата на НС. Явно управляващите имат други планове, респективно не ги допускат до зала за гласуване. Ако имахме мнозинство в Народното Събрание, тези предложения щяха да бъдат приети мигновено като част от една широкомащабна стратегия. Картината за съжаление обаче е различна. И тук отново опираме до въпроса за избора, който трябва да направи народа. Да приемем ли ислямските вълни, или да се запазим? И нека не забравяме, че насила хубост не става!

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"