Ново полицейско разследване срещу Чарли Шийн

Ново полицейско разследване срещу Чарли Шийн
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Чарли Шийн отново има неприятности с полицията, след като срещу него започна разследване. Основание за това става доклад на специално звено на Управлението на полицията на Лос Анджелис, Калифорния, което се занимава с делата, свързани с известни личности от шоубизнеса и политици.

Не се уточнява какво обвинение има повдигнато срещу актьора, на когото напоследък в живота не липсват неприятности. Според интернет сайта RadarOnline Шийн се подозира, че е заплашвал бившата си годеница Скотин Рос.

Доказателство за това било 35-минутно видео, до което RadarOnline са се добрали. Полицияна е получила заповед за обиск на офисите на сайта, за да изземат видеоматериала. От RadarOnline считат, че тази заповед е противозаконна.

''Тя нарушава закони на САЩ, забраняващи да се издават разрешения за обиск на медийни компании, занимаващи се с новини и информация", каза директорът на онлайн изданието Дилан Хауърд.

Порноактрисата Рос се раздели с Чарли Шийн през 2014 г. Миналия декември заведе дело срещу него за това, че е пристъпил към интимни отношения с нея, без да я предупреди, че е заразен с ХИВ-вирус. Освен това според твърденията й, актьорът нееднократно я е заплашвал, че ще я убие.

Чарли Шийн е добре познат на зрителите с ролите си във филми като "Взвод" (1986), "Уолстрийт" (1987), Да бъдеш Джон Малкович" (1999). Последното му значимо появяване на екран бе главната роля в комедийния сериал "Двама мъже и половина" - 2003-2015. В един момент той бе и най-скъпоплатеният тв актьор, полручавайки според по 1.8 млн. долара на година.

През 2011 г. обаче той бе скандално уволнен от сериала заради употреба на наркотици, агресивно поведение и обидни изказвания по адрес на създателите на сериала - Чък Лори.


#Чарли Шийн #полиция #обвинения #Скотин Рос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"