Българин е арестуван в САЩ за отвличане

Българин е арестуван в САЩ за отвличане
под лиценза на creative commons
A A+ A++ A

Българин е арестуван в САЩ по обвинения за отвличане. Криминално проявеният Душко Вълчев похитил и държал против волята й своята приятелка.

39-годишният мъж я заключил в дома си, взел дрехите, часовника, ключовете и мобилния й телефон. След сигнал на родителите на момичето полицията нахлула в жилището му.

По информация на органите на реда момичето имало видими следи от насилие, съобщава Нова телевизия. 

"По време на разправията с приятелката си, той й взел ключовете, дрехите, мобилния телефон. Тя останала гола в банята, без да може да напусне къщата", коментира шефът на полицията в Хълтън Джо Маккена. 

Срещу Душко Вълчев са повдигнати две обвинения – за отвличане и кражба.

Българинът е познат от полицията още от миналата година, когато отправи заплахи към членове на Еврокомисията в Брюксел, включително и срещу българския комисар Кристалина Георгиева.

„Ще ви избия като пилета!", написал Вълчев в мейл, който изпратил, като използвал интернет доставчика на съседа си. Той поставил искания - всички българи във Великобритания и Португалия да бъдат наети на работа.

През октомври 2015 г. Вълчев се призна за виновен и беше пуснат на свобода, тъй като е прекарал в затвора срока на присъдата си.

 

 

#българин #САЩ #арест #отвличане #заплаха #насилие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"