Гуен Стефани и Блейк Шелтън искат бебе

Гуен Стефани и Блейк Шелтън искат бебе
A A+ A++ A

Певицата Гуен Стефани и Блейк Шелтън правят планове за бебе. Двойката, която се събра миналата година, планира да създаде семейство заедно.

Източник на „In Touch Weekly” разкри, че 46-годишната изпълнителка мислят сериозно да опитат за бебе. Двамата искат момиче, за да може тримата синове на Гуен от предишния й брак да имат сестричка. Според близки на звездата тя дори вече е замразила яйцеклетки, за да може да има дете от новия си партньор.

„Гуен толкова много ще се радва на момиче. Тя знае, че трите й момчета ще се радват да имат сестра. Тя мното да има биологично дете от 39-годишният Шелтън, въпреки че той се разбира чудесно с нейните трима синове.

Певицата си дава сметка, че на нейната възраст е трудно да забременее, затова е замразила яйцеклетки. Близка приятелка на звездата разкри, че Блейк не е настоявал, но решението било изцяло на Гуен.

Стефани се раздели със съпруга си Гавин Росдейл през 2015 г. след 13-годишен брак. Причината за раздяла им беше изневярата на Гавин с бавачката на децата.

#Гуен Стефани #Блейк Шелтън #бебе #момиче #син

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници