Гуен Стефани оглави класация по продажби на "Билборд"

Гуен Стефани оглави класация по продажби на "Билборд"
A A+ A++ A

Новият албум на певицата Гуен Стефани, „This Is What the Truth Feels Like”, ще дебютира на първото място в класацията „Билборд 200” за продажби в САЩ, съобщи сайтът на медията. Това е първото подобно солово постижение на Стефани, която е и вокалист на популярната ска и поп група „No Doubt”, и то идва при третия й самостоятелен албум.

„This Is What the Truth Feels Like” беше издаден на 18 март и е първата тава на Гуен Стефани след „The Sweet Escape”, дебютирал под номер 3 в същата класация през 2006 година. Новият албум е подкрепен от сингъла “Make Me Like You”.

Силният старт на компилацията присъединява Стефани към престижен клуб на артисти като Ерик Клептън, членовете на „Битълс”, Лорин Хил, Джордж Майкъл, Джанис Джоплин, Бионсе, Джъстин Тимбърлейк, Пол Саймън, Еминем и други музикални легенди.

Изброените са успявали да оглавят „Билборд 200” като част от група, а в последствие и като самостоятелни артисти.
Обновеният седмичен чарт ще бъде обявенутре. Класацията отчита традиционните продажби на албуми, както и слушанията в интернет.

Номер 2 е риалити звездата Джордан Смит и неговият „Something Beautiful”. Риана и последната й тава „Anti” слизат от 1-вото до 3-тото място, а Адел и хитовият „25” отиват от 2 на 4-то в класацията за продажби. Същият е спадат и на Джъстин Бийбър и последния му албум „Purpose”, които от 3-то отиват на 5-то място по продажби.

#албум #Гуен Стефани #класация #Билборд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »