''Спайс гърлс'' отново на турне, този път без Виктория

''Спайс гърлс'' отново на турне, този път без Виктория
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Spice Girls се завръщат на световната сцена – послучай 20-годишният й юбилей "спайските" решиха да се съберат за грандиозно турне.

„Това е нашата 20-годишнина! Би било непростимо да не отбележим такава дата. Надяваме се скоро да зарадваме феновете с нещо по-специално“, казва Мел Би.

Въпреки че официалната подготовката за турнето все още не е започнала, момичетата от групата са във възторг от идеята. Всички, с изключение на Виктория Бекъм. Тя категорично отказва засега да участва в приключението, обяснявайки, че е твърде заета с работа върху своята модна марка и със семейството си.

Според източник, близък до звездата, Вики смята съвместното участие на Spice Girls при закриването на Олимпийските игри в Лондон за изключително ефектен завършек на музикалната кариера и не й се иска да разваля впечатлението от "красивото оттегляне".

Колкото до другите "спайски", Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Джери Халиуел ентусиазирано мечтаят за триумфалното си завръщане. Ако турнето се състои, то може да счупи рекорда не само по популярност, но също и по размера на хонорарите - има слухове, че всяка "спайска" може да получи по 10 милиона паунда. 


#Мел Би #Мел Си #Ема Бънтън #Джери Халиуел #турне #Виктория Бекъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »