След атентатите в Брюксел, Борисов вече не се интересувал от бракоразводните дела на ДСБ

След атентатите в Брюксел, Борисов вече не се интересувал от бракоразводните дела на ДСБ
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Парламентарната група е много единна, много стабилна и ангажирана с всичко, което прави правителството.

Това коментира премиерът Бойко Борисов след срещата с депутатите си, които го привикаха, за да им каже докога ще търпи хората на Радан Кънев.

Според него на фона на трагедията в Брюксел вътрешните проблеми с ДСБ не заслужавали коментар.

„Занимавахме се със сериозни неща, а такива бракоразводни дела не ме интересуват“, това заяви Борисов по повод вчерашния коментар на Радан Кънев в профила му във Фейсбук.

"С днешните терористични актове в Брюксел няма как да влизаме в абсолютно маловажни теми", каза и председателят на групата на ГЕРБ и зам.- председател на партията Цветан Цветанов. "Самите български граждани няма да ни простят, ако се занимаваме с подобни теми, които не кореспондират с реалността днес", продължи той и добави, че темата ДСБ е приключена.

Цветанов увери, че парламентарната група стои твърдо зад премиера и съобщи, че Борисов е назначил проверки по всички сигнали на ГЕРБ за кадрови назначения, свързани с ДСБ, и по думите му ще бъдат предприети съответните действия.

Парламентарната група е много единна, много стабилна и ангажирана с всичко, което прави правителството, каза Борисов и изреди важните закони на дневен ред - в областта на правосъдието и за електронното управление.

На фона на това, което се случва в Европа цял ден и на действително огромните отговорности, които има партията и управлението, няма нищо, което да заслужава коментар, каза той. Премиерът е запознал депутатите с това, което прави правителството и е отбелязал, че предстоящите промени в антитерористичния закон трябва да бъдат приети.

 

 

#Бойко Борисов #Радан Кънев #ГЕРБ #ДСБ #атентат #Брюксел #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"