Учредяват партията на Георги Кадиев "Нормална държава"

Учредяват партията на Георги Кадиев "Нормална държава"
A A+ A++ A

Учредителното събрание на партията на независимия депутат Георги Кадиев „Нормална държава“ ще се състои днес по обед в Националния дворец на културата.

Проектът ще е насочен към хората в активна възраст между 30 и 50 г. Част от целите му ще бъдат: възстановяване на ролята на държавата в икономиката, промишлено производство и в обезлюдяващи се райони, подпомагане на стартиращи компани, изграждането на средна класа.

Наскоро депутатът заяви, че няма намерение да отцепва леви гласове. Георги Кадиев беше изгонен от БСП, след като се кандидатира за кмет на София на местните избори през 2015-а срещу кандидата на левицата.

При представянето на проекта си Кадиев обясни, че няма да разчита на познатите до момента лица от политиката. Въпреки, че самият той има дълъг стаж в нея - три пъти депутат, заместник-министър на финансите и два пъти кандидат за кмет на София. "Нормална държава" на Георги Кадиев ще е поредният политически проект на бивши депутати на БСП. Татяна Дончева учреди "Движение 21", а Георги Първанов - АБВ, което днес е и част от управляващото мнозинство.

#Георги Кадиев #Нормална държава #партия #държава #икономика #производство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"