Утре президентът ще направи обръщение към Народното събрание

Утре президентът ще направи обръщение към Народното събрание
БГНЕС
A A+ A++ A

На 18 март от 9 часа президентът Росен Плевнелиев ще направи обръщение към 43-ото Народно събрание по повод резултатите от приключилия традиционен месец на политическите консултации с парламентарните сили. 

След обсъждането на приоритетите на парламентарните партии АБВ, "Атака", Патриотичен фронт, "Български демократичен център", Реформаторски блок, ДПС, БСП и ГЕРБ, в обръщението си пред парламента Плевнелиев ще очертае приоритетите пред управлението за тази година.

На разговорите с парламентарните партии президентът постави за обсъждане няколко основни теми: актуална политическа обстановка в страната и перспективи; актуални мерки за продължаване през 2016 г. на реформите в секторите правосъдие и вътрешен ред; борба с корупцията; административна реформа и електронно управление; здравеопазване, образование, пенсионна реформа и реформа във водния сектор; други мерки в изпълнение на стратегическите цели и приоритети на националната програма за развитие "България 2020" и начало на подготовката на "България 2030".

#Росен Плевнелиев #обръщение #Народно събрание #парламентарни партии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"