Над 1000 полицаи пазят мача Левски – ЦСКА

Над 1000 полицаи пазят мача Левски – ЦСКА
Органите на реда ще бъдат толерантни към зрителите, дошли да проследят с интерес футболната игра и безкомпромисни към нарушителите на реда. Снимка: Sofia Photo Agency
A A+ A++ A

Над 1000 полицаи ще се грижат за обществения ред в столицата при провеждането на футболната среща Левски – ЦСКА и в последния ден от официалното посещение на руския патриарх Кирил, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Охраната на Националния стадион „Васил Левски" ще бъде поета от 220 служители на реда.

Всички останали полицейски сили ще бъдат локализирани в централната градска част и крайните квартали, за да предотвратят извършването на хулигански прояви.

Превозните средства на градския транспорт с маршрути около стадиона ще бъдат съпровождани от полицаи за недопускане на нежелани инциденти.

Засилено полицейско присъствие ще има в метростанциите, строго охранявани ще бъдат и мотрисите.

От столичната полиция препоръчват на зрителите, които ще посетят футболното дерби, да бъдат точни. Всеки един от тях ще бъде обект на две полицейски проверки.

Забранено е внасянето на спиртни напитки, наркотици и пиротехнически изделия, допълва Дарик радио.

Посетители, употребили алкохол и упойващи вещества, няма да бъдат допускани на стадиона.

Служителите на реда ще следят стриктно за недопускане на футболни хулигани със забрана от съда за посещение на спортни събития.

Органите на реда ще бъдат толерантни към зрителите, дошли да проследят с интерес футболната игра и безкомпромисни към нарушителите на реда, съобщават от полицията.

#полицаи #Левски #ЦСКА #патриарх Кирил #МВР #Националния стадион „Васил Левски" #метро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »