Пострадалата от катастрофата на ''Черни връх'' твърди, че не е имало побой

Пострадалата от катастрофата на ''Черни връх'' твърди, че не е имало побой
A A+ A++ A

''Видях много хора, но не съм видяла побой”, заяви Веселка Василева, пострадала при катастрофата, прераснала в побой, на бул. „Черни връх” в столицата.

Пред bTV Василева каза, че това не е „мутренска ситуация”. „Четох, че били дошли подкрепления с джипове – дойде наш приятел, който ме съпроводи до болницата с линейката”, поясни тя.

Жената е с тежко счупване на ръката, като й предстои операция за поставяне на пирони. По-рано Павел Чернев заяви, че състоянието й е главната причина неговият клиент Симеон Христов да изпадне в афект.

„Видях хора, които само ме снимаха вместо да извикат линейка. Симеон ми даваше вода и питаше дали съм добре”, каза Веселка. Тя отрече шофьорът, причинил катастрофата, да е разговарял с нея или с приятеля й.

„Не знам кой как би реагирал, но не съм видяла побой”, каза отново Василева. Тя също определи Христов като спокоен човек.

Василева допълни, че възнамерява да съди човека, предизвикал катастрофата. „Искам да му кажа – да се беше извинил вместо да се прави на жертва. Да се покаже, да се извини”, каза тя.

Според очевидец, обаче, приятелят на Василева е бил много агресивен и афектиран. 

„Шофьорът на джипа беше доста агресивен, доста нападателен. Предполагам за това се уплашиха хората на булеварда”, пояснавя Божидара, която живее на бул. ''Черни връх''. Според нея пребитият мъж също е отвърнал с побой.

По думите й след като трите автомобила се удрят, шофьорът предизвикал инцидента, слиза от автомобила си и тръгва към другите две коли. В този момент шофьорът на джипа го напада и започва да го удря. Третият шофьор започнал да удря автомобила на първия мъж.

#Павел Чернев #джип #Черни връх

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »