Дъщерята на Трифон Иванов: Няма да позволя да посегнат на имуществото на баща ми!

Дъщерята на Трифон Иванов: Няма да позволя да посегнат на имуществото на баща ми!
A A+ A++ A

"Аз Галина Трифонова Иванова никога ПОВЕЧЕ няма да позволя на никой да посегне, продаде или злоупотреби с вещи, имущества или постижения ...на баща ми! Аз Галина Трифонова Иванова съм част от онази тройка...не онази, която Вие сте виждали...не онази , която стои под името Трифон Иванов...аз съм част от онази тройка...за която баща ми ЖИВЕЕШЕ!!! Аз Галина Трифонова Иванова и двете ми сестри .,,това е тройката, която той остави след себе си...тройката, която остана и след 13.02.2016!", това написа на стената си във фейсбук дъщерята на Трифон Иванов – Галина, която живее в Германия със семейството си.

Тя бе възмутена, че само 19 дни след смъртта на баща й апартаментът му във Велико Търново е пуснат за продажба.

Тогава Галина написа: "19 дни след погребението на баща ми неговият апартамент вече се продава. Простете ми – неговият апартамент, който, оказва се, по документи не бил негов, не е и на нас, децата му, нито е на негов роднина. Собственик е майката на неговата приятелка."

Галина е публикувала и снимка на джипа на баща си, като към нея текста е:

"Този джип е собственост на баща ми, който ПОЧИНА преди месец!!!... По необясними и незаконни причини, той продължава да е в движение, шофиран от „жената“, която продава недвижимото „му“ имущество, седмици след погребението. Разстоянието и „законите“ в България не ми позволяват, към днешна дата, аз като негова ДЪЩЕРЯ да направя нещо, за да предотвратя подобни „свинщини“! СВОБОДАТА, която имам в това виртуално пространство обаче, ми позволява, дори на 2000 км. От Велико Търново, да ви разкажа всичко това и ако НИКОЙ от органите на реда няма „правомощията“ да направи запор на каквото и да било, нещо, което е било собственост на ТАТИ, то поне всички да знаете за какъв „ЧОВЕК“ говоря!"

#Трифон Иванов #апартамент #джип #кражба #незаконно

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"