А група НА ЖИВО: Лудогорец - Славия

А група НА ЖИВО: Лудогорец - Славия
A A+ A++ A

Лудогорец победи Славия с 3:1 в един от най-приятните за гледане мачове от сезона в А група. "Орлите" отстъпваха на съперника си в началните мигове на двубоя, но пропуските на "белите" позволиха на Лудогорец да се оттегли на почивка с комфортен аванс.

Следете двубоя на живо в Sporta.bg

Джонатан Кафу откри резултата в 36-ата минута, а Вандерсон в 43-ата осигури добра преднина на домакините преди второто полувреме. Козмин Моци реализира отсъдената спорна дузпа в полза на Лудогорец в 64-ата, а резервата Донел Муканза се разписа за 3:1 в 74-ата минута.

Така Лудогорец след 25 кръга от първенството има актив от 51 точки и е убедителен лидер с аванс от 15 пред Левски и Берое (които не са изиграли още срещите си от кръга). Славия можеше да изскочи на втора позиция, ако не бе поражението в Разград, като така "белите" остават с 35 пункта на четвърто място.

Серията от минути без допуснат гол на Славия приключи на 625 минути, а след днешния сблъсък Лудогорец е вкарал общо 25 попадения в 11 мача срещу "белите". Българският шампион не се е разписвал повече срещу друг отбор (25 в 10 срещу Локо Сф и 23 в 12 срещу Берое).

Славия беше единственият отбор, който не бе губил последните си две визити в Разград, но ето че днес се сгромоляса и изпусна шанса да излезе на второ място.

 

#Лудогорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници