Основният спонсор също награди Радо Янков

Основният спонсор също награди Радо Янков
A A+ A++ A

Носителят на Световната купа в паралелните дисциплини по сноуборд Радослав Янков и треньорът му Георги Атанасов бяха наградени днес от главния си спонсор Първа Инвестиционна Банка, предаде репортер на Sporta.bg от мястото на събитието.

Награждаването се състоя в централата на FiBank в луксозна обстановка, а лично представител на финансовата институция награди Янков и Атанасов.

Световният шампион получи чек в размер на 10 000 лева, а неговият треньор - 5 000. Освен паричната сума, Георги Атанасов получи и специален плакет по повод раждането на втората му рожба, която се появи на бял свят преди няколко дни.

Двамата първо позираха със спечелените медали, както и със Световната купа, след което отговориха на въпроси на журналистите.

Чепеларецът заяви, че планува да участва на държавното първенство по сноуборд, което ще се проведе в края на месеца и с усмивка добави, че ще се надява да му остане време и за тренировки.

26-годишният сноубордист призна още, че за него лятото предстои сериозна физическа подготовка, а след това започват и по-сериозните тренировки за новия сезон.

Снимки от събитието може да видите в Sporta.bg

#Радослав Янков #сноуборд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »