Отложиха делото срещу шофьора, който уби две деца край Лесидрен миналото лято

Отложиха делото срещу шофьора, който уби две деца край Лесидрен миналото лято
A A+ A++ A

Отложено беше делото срещу шофьора, причинил смъртта на две деца и ранил друго край село Лесидрен през август миналата година. Причината - поставени допълнителни въпроси към вещите лица свързани с авто-техническата експертиза. На заседанието разпитите на вещите лица продължиха повече от три часа и половина, но останаха въпроси, които трябва да бъдат изяснени на следващото заседание, което е насрочено за 22 април. Подсъдимият Филип Михайлов също беше изслушан. Той обвини за инцидента водачът на другия автомобил Ален Асенов.

Той се преустрои на три-четири метра пред мен и натисна спирачки, след като ме изпревари в завой. Аз не ги видях от него. Той толкова бързо изтрещя край мен. На мен ми е много тежко за тези младежи.

Пострадалата при инцидента Петя Божкова и един от основните свидетели, очевидец на случилото се, Ния Филипова, която днес също беше разпитана, бяха категорични, че виновни има и те трябва да бъдат наказани.

"Ами няма как двама наши приятели да умрат без виновни хора. Очаквам и на Филип, и на Ален, да се даде поне шест години, защото и двамата са виновни. В Лесидрен има много гонки, постоянно и не са спрели и сега. Онлайн включително се уреждат гонките, залаганията. Аз живея близо до главната улица. Ако знаеш какво става там нощно време. Това, че загинаха хора, това тях не ги притеснява", заявиха свидетелите.

#Лесидрен #деца #шофьор #дело #съд #убийство #жертви

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"