Стоичков оплаква напускането на Барселона от Гуардиола

A A+ A++ A

Легендарният български нападател на ФК „Барселона" Христо Стоичков изрази съжаление по повод новината, че бившият негов съотборник Хосеп Гуардиола ще напусне треньорския пост в каталунския клуб.

"Това е тъжен ден. Отиде си последният мохикан от ерата на Кройф", сподели Христо Стоичков по повод оттеглянето на Хосеп Гуардиола от треньорския пост в Барселона след края на сезона.

Треньорът на Литекс изрази пред испанско радио, цитирано от БГНЕС, разочарованието си от новината, че Гуардиола няма да поднови изтичащия си през лятото договор с каталунците.

"Тъжен съм. Днес е тъжен ден. Това е митът на Барселона, отиде си последният мохикан от ерата на Йохан Кройф", сподели бившата звезда на Барселона.

Стоичков добави, че Барса "никога няма да има" треньор, с който да спечели шест титли в една година, както се случи през 2009 година.

В типичния си стил Камата добави, че Гуардиола вероятно не получава всичката "полагаема му се любов", но не пожела да влезе в детайли. "Барселона е далеч пред другите отбори", каза още Стоичков.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"