Гриша Ганчев няма да се откаже от ЦСКА

Гриша Ганчев няма да се откаже от ЦСКА
БГНЕС
A A+ A++ A

Треньор номер едно на България за миналия век Димитър Пенев за пореден път изрази мнение, че Гриша Ганчев няма да изостави ЦСКА.

„Гриша Ганчев е сериозен човек и го е показал във футбола и в много други спортове - борба, бокс и много други спортове.

Няма да се откаже, ще продължава да гради. Има много хора, които също обичат ЦСКА. Не са добре нещата и в другите отбори. Всеки един заможен човек, който желае и обича даден спорт ще ги извади тези средства, но след година-две какво ще бъде, какво ще се получи?

Ако не се получи добро развитие, пак оставаме на старото мислене и старото положение. Това е труден въпрос в България. Виждате колко трудности имаха и Ганчев, и Манджукови. Трябваше да се срещнат и с бившите президенти на клуба, нека и там открито да разменят някои мисли защо се получава това забавяне с излизането от кризата. Нека да разменят някои приказки”, заяви Димитър Пенев в предаването „Зона спорт” по bTV.

Пенев коментира и евентуално завръщане на Христо Стоичков в българския футбол: „Колелото се върти, Стоичков има сили, още е млад, 50 години, има още 20-30 години да работи в спорта. Казвам във футбола, но може да работи и в другите спортове. Много пъти е казвал „да”, много пъти е мълчал, но не казва „не”.

Това тържество (50 години номер 8) ще бъде от голямо значение да възвърнем любовта, обичта към спорта у нашите сънародници", каза още Пената.

#Гриша Ганчев #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"