Славия изравни Левски след победа в Пловдив

Славия изравни Левски след победа в Пловдив
A A+ A++ A

Славия постигна трета поредна победа над Ботев (Пловдив) в А група този сезон, след като спечели с 1:0 визитата си в „Коматево“ в среща от междинния 23 кръг. „Белите“ вече можеха да се похвалят с победи 1:0 като гости и 2:0 като домакини, като сега триумфираха и в третия сблъсък с „канарите“.

Едиственият гол в срещата обеляза Сердар Сердеров в 48-ата минута, с което удължи поредицата без успех на Ботев срещу този противник – общо четири поредни поражения, при това без реализиран гол.

Така Славия събра 35 точки и се изравни с втория в таблицата Левски, като четвъртият Берое е с 34 пункта и може да изпревари и двата тима, ако спечели визитата си на Черно море. Ботев остава шести с 24 точки.

Славия вече няма поражение шест поредни кръга, докато позитивната серия от 4 мача без загуба на „канарчетата“ бе прекратена. В четвъртата добавена минута на редовното време пък Лъчезар Балтанов получи светкавичен втори жълт картон – само 120 секунди след първия си – за да остави съотборниците си да доиграят мача в намален състав.

#Славия #Ботев (Пловдив)

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"