Двойникът на Путин е самотник в Китай

Двойникът на Путин е самотник в Китай
Руският лидер Владимир Путин (вдясно) и китайският селянин Лу Юанпин (вляво). Снимка: Pravda.ru
A A+ A++ A

Беден фермер, живеещ в Централен Китай, стана звезда, след като журналист забелязал, че има удивителна прилика с руския премиер Владимир Путин.

Снимки на двойника на Путин – Лу Юанпин (48 г.), бяха публикувани от редица сайтове и вестници в Китай и Русия, което го превърна в знаменитост за една нощ, цитирани от БГНЕС.

Неговите съселяни в провинция Анхуей дори го наричат „Братко Путин“. Фермерът, който не е женен, бил много щастлив от вниманието към него и се надява то да промени живота му.

„Разбира се, аз си оставам селянин, работещ на полето. Нищо не се е променило толкова много за момента“, заяви той пред агенция Синхуа.

Но допълни, че се надява новопридобитата му известност да му помогне да си намери жена, и разкри, че смята да се откаже от земеделието и да започне по-доходоносен бизнес като комичен двойник на Путин.

„Искам да имам жена и семейство. И също така мисля да се откажа от работата си и да започна собствено шоу“, заяви Ло. Русия и Китай имат близки политически и икономически отношения и Путин е добре известен в азиатската страна, в която е бил на посещение много пъти.

#Владимир Путин #Русия #Китай #двойник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници