Палестинските власти проучват смъртта на Омар Зайед

Палестинските власти проучват смъртта на Омар Зайед
maannews.net
A A+ A++ A

В София е пристигнала палестинската комисия, на която президентът Махмуд Аббас е възложил да проучи обстоятелствата около смъртта на Омар Зайед, който в петък почина в двора на палестинското посолство. Това съобщи пред БНТ посланикът на държавата Палестина у нас Ахмед Мадбух.

В София е пристигнала палестинската комисия, на която президентът Махмуд Аббас е възложил да проучи обстоятелствата около смъртта на Омар Зайед, който в петък почина в двора на палестинското посолство. Това съобщи пред БНТ посланикът на държавата Палестина у нас Ахмед Мад-бух. Четиричленната комисия се ръководи от палестински заместник-министър на външните работи.

Целта на комисията е първо да направи вътрешно разследване на територията на посолството. Тя ще работи в координация с българските разследващи органи, каза посланик Мадбух. Комисията вече е имала среща с делегация на българското външното министерство, ръководена от заместник-министър Валентин Порязов.

Посолството е било официално уведомено, че според българското законодателство негови представители не могат да присъстват на аутопсията на Омар Зайед.

 

#Палестина #посолство #смърт #Махмуд Абас #Мосад #Израел #Омар Зайед

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"