Не искам избори, но се готвя за война, заяви премиерът Бойко Борисов

Не искам избори, но се готвя за война, заяви премиерът Бойко Борисов
A A+ A++ A

"Не искам избори - това е пагубно за държавата и няма да ги предизвикам, но се готвя за война", това заяви премиерът Бойко Борисов пред МГЕРБ в Сандански.

„Държавата прави много добри неща и както виждате, всеки лош повод, независимо от бързата реакция, която се демонстрира, получава огромен обществен отзвук. ГЕРБ като най-голяма партия няма претенцията, че всичко, което прави, е без грешка и всички решения са възможно най-добрите. Около година - година и половина знаете колко трудно направихме правителство и в момента виждаме какви тежки отношения са в самите партийни организации и партии, които имаме в правителството. В РБ помежду си не си говорят и имат много тежки сътресения. Вътрешнопартийните им проблеми ги прехвърлят след това на ниво правителство - аз или ГЕРБ да ги арбитрираме, което не е наша работа", заяви Борисов.

„Ако беше пропаднал изборът на Меглена Кунева, тя щеше да подаде оставка и да падне правителството. РБ осигури 13 гласа. Не знам дали има партия, която досега с 13 гласа да има 7 министри и над 20 агенции, както и всички бордове на държавни фирми", добави той.

#Бойко Борисов #Сандански #избор #война #Меглена Кунева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"