Румен Петков: АБВ гарантира стабилността на кабинета

Румен Петков: АБВ гарантира стабилността на кабинета
A A+ A++ A

"АБВ гарантира стабилността на кабинета и способността му да прави политика", това каза заместник-председателят на ПП АБВ Румен Петков. Във връзка със случващото се в управляващата коалиция Румен Петков заяви, че въпросът за това какво се случва там надали е към АБВ.

"Ние сме предсказуема, солидна политическа партия, която се занимава с политика. Предлагаме и реализираме политики”, каза той. По думите му е очевидно, че в Реформаторския блок има тежки проблеми. „Има разминавания, които граничат с драматизъм. Едни вътрешни упреци, квалификации, които не правят чест въобще на политиката. Оставят настрани довчерашни партньори и съратници. Ние от АБВ сме тези, които гарантираме стабилността на кабинета и способността кабинетът да прави политика", заяви Петков.

Той заяви, че колкото по-бързо се изчистят въпросите в Реформаторския блок, толкова по-добре за държавата. "Обществото трябва да знае какво излъчва Народното събрание и каква е перспективата пред него. С постоянни скандали, в които затънахме, нямаме никаква полза като държава и като общество”, допълни той. 

#Румен Петков #АБВ #политика #Кабинет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"