Ботев спечели дербито на Пловдив (ВИДЕО)

Ботев спечели дербито на Пловдив (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Тази вечер Пловдив ще бъде жълто-черен. Тимът на Ботев триумфира в градското дерби с Локомотив, като на базата в Коматево се наложи с минималното 1:0, предаде репортер на Sporta.bg от мястото на събитието. 

Единственото попадение в срещата падна още в 6', когато Лъчезар Балтанов се разписа след прекрасен удар от дъгата на наказателното поле.

След днешната победа "жълто-черните" изпревариха градския съперник в класирането, като с актив от 23 точки вече са 6-ти, а "смърфовете" остават с една позиция по-надолу с 20 пункта.

Веднага след последния съдийски сигнал екзалтирал фен на "канарчетата" прескочи ограженията на трибуните и се затича към любимците си, за да ги поздрави за победата. Той обаче така и не успя да стигне до играчите на Ботев, тъй като бе моментално уловен от органите на реда.

Преди първия съдийски сигнал, двата тима, както и всички хора по трибуните, почетоха паметта на легендарния български защитник Трифон Иванов с едноминутно мълчание. Железният защитник почина на 13 февруари от инфаркт.

Всичко най-интересно от мача между Ботев и Локомотив, както и видео от срещата може да видите в Sporta.bg

#А група #Ботев (Пловдив) #Локомотив (Пловдив)

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"