Кадиев и съмишленици правят нова партия "Нормална държава"

Кадиев и съмишленици правят нова партия "Нормална държава"
Георги Кадиев Източник: БГНЕС
A A+ A++ A

Независимият депутат Георги Кадиев и група съмишленици ще правят нова партия "Нормална държава". Това обяви по време на пресконференция  депутатът, цитиран от БТА.

Кадиев обясни, че са решили да назоват новия политически проект с името на това, което най-много липсва в момента. Разделението вече не е леви срещу десни, а честни срещу нечестни, некорумпирани срещу корумпирани, ние срещу тях, отбеляза той. Основният ни слоган е "Всичко отначало", обяви Кадиев.

Той посочи, че се обръщат към най-недоволните от държавата си и се опитват да привлекат хората в активна възраст между 30 и 50 г.

Кадиев отбеляза, че новата партия ще бъде прогресивна, проевропейска и модерна. Нямам намерение да мародерствам върху която и да е политическа партия, коментира той относно отношенията на новата партия с БСП.

Започваме да обикаляме страната и да събираме подписи, целта ни е до май да сме подали документите в съда за регистрация с идеята да сме готови за избори, каза Кадиев. Според него ще има предсрочни избори. По думите му това зависи от нервите на премиера Бойко Борисов и доколко хората ще търпят корупционни скандали.

#нова партия #Георги Кадиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"