Кание Уест иска 1 млрд. долара назаем от Марк Зукърбърг

Кание Уест иска 1 млрд. долара назаем от Марк Зукърбърг
A A+ A++ A

Рапърът Кание Уест съобщи в социалната мрежа „Туитър“, че има лични дългова в размер на 53 млн. долар, а като в същото време призова основателя на „Фейсбук“ да инвестира в него 1 млрд. долара.

В поредица туитове Уест публично помоли Зукърбърг да му се обади по телефона и да му даде пари, тъй като той самият няма достатъчно средства, за да осъществи проектите си.

„Марк Зукърбърг, знам, че днес е твоят рожден ден, но може ли да ми се обадиш утре... Ти обичаш хип-хоп, обичаш моето изкуство... Аз съм твоят любим артист, но виждаш, че едва дишам и все още си пускаш моите албуми вкъщи... Нямам достатъчно ресурси, за да създавам това, на което съм способен“, гласят само част от туитовете, които Кание публикува в социалната мрежа. Според рапъра „едно от най-готините неща“, които Зукърбърг може да направи за света, е да му помогне.

Освен към Зукърбърг, Кание удостои с молба за помощ и съоснователя и изпълнителен директор на „Гугъл“ Лари Пейдж.
Уест, който наскоро пусна поредния си студиен албум, както и новата колекция на модната си марка, е известен с ексцентричния начин, по който харчи парите си. Той предложи брак на своята съпруга Ким Кардашиян през 2013 г. на нает за целта бейзболен стадион в Сан Франциско с капацитет от 41 000 места, а за музиката по време на събитието отговаряше симфоничния оркестър на Чикаго.

#Марк Зукърбърг #Кание Уест #долар #заем

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »