Задържаха 37-годишен мъж за опит за убийство

Задържаха 37-годишен мъж за опит за убийство
A A+ A++ A

Окръжната прокуратура в Добрич задържа за срок до 72 часа 37-годишния Ил. Н. от Балчик, направи опит да убие с нож съгражданина си С.Б.

На 13 февруари 2016 г. около 22,20 часа пред игрална зала в Балчик свидетелят М. А., който отивал в залата заедно с приятеля си А.С., поискал цигара от 37-годишния Ил. Н. , който изглеждал видимо пиян, съобщиха от прокуратурата във Варна. Искането на М.А. подразнило Ил.Н. и той извадил нож и нанесъл няколко порезни рани на А.С. За да се спасят от нападателя си, двамата побягнали към кв. „Изток“ в Балчик, където живеели. Щом видели, че Ил. Н. ги настига, мъжете влезли в магазин за хранителни стоки. За да види какво става, пред магазина излязъл С.Б., на когото Ил. Н. нанася с ножа няколко прободни рани. След това извършителят избягал и се укрил.

37-годишният мъж е установен и задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия по образуваното срещу него досъдебно производство за опит за убийство. След изтичане на срока на първоначалното задържане прокуратурата ще внесе в съда искане за вземане на постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо Ил. Н.

#убийство #прокуратура #опит #нож

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »