Какви трябва да бъдат целувките

Какви трябва да бъдат целувките
A A+ A++ A

Целувките трябва да бъдат разнообразни – нежни и страстни, невинни и яростни. Ето и няколко категории целувки, подбрани от сексолозите специално за нежния пол.

Вълна от нежност. Тъкмо се каните да си тръгвате, но се задържате с погледи. И изведнъж ви връхлита вълна от нежност. Не се сдържайте, целувайте го така, сякаш всеки момент ще се отдадете.

Първата целувка. Представете си, че вашите чувства се зараждат, вие се стеснявате да го целунете, но все пак се докосвате устните му. Продължавайте девствените му докосвания, докато някой от двама ви не издържи и не започне страстно да целува.
Мокра целувка. Овлажнете устните в нещо вкусно, прохладно или горещо и го целунете с влажни устни.
Гореща целувка. Тук е важно да се отчетат контрастите. Ако той пие горещ чай, вземете в устата късче лед или немного студена минерална вода и започнете да се целувате. Ако пък той яде сладолед, глътнете малко горещ чай и след това се замислете за целувката.

Сладката целувка. Тук е подходящ всеки десерт, който ви харесва и на двамата. Пробвайте да го изядете в съчетание с целуване.

Град от целувки. Представете си, че се разделяте и искате да го запомните завинаги. Обсипете го с град от целувки, не се ограничавайте териториално.
Агресивна целувка. Тя може да бъде страстна или малко обидена. Захапете леко крайчеца на ухото или на устата, а след това дайте газ на страстта.

Ескимоска целувка. Потрийте върховете на носовете си, това ще придаде на целувката ви оттенък на привързаност и вярност

#целувки #учен #видове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай