Samsung Galaxy Note вече в магазините на VIVACOM

Samsung Galaxy Note вече в магазините на VIVACOM
A A+ A++ A

Дългоочакваният Samsung Galaxy Note, който комбинира в едно смартфон и таблет, дебютира на българския пазар и вече може да бъде намерен в търговската мрежа на VIVACOM. Апаратът ще се предлага с тарифен план Net&Call Max, в който има включени 1500 МВ трафик, 3600 минути и 3600 SMS в мобилната мрежа на телекома и 60 минути към мрежите на останалите оператори. Устройството може да бъде закупено на лизинг за 2 години на цена от 37,90 лв. на месец.

Samsung Galaxy Note, който разгледахме по-подробно по време на европейската му премиера в края на октомври в Лондон, разполага с двуядрен процесор с работна честота 1,4GHz, комбиниран с графичен ускорител Mali-400 и 1GB RAM памет. Устройството впечатлява със своя 5,3" HD Super AMOLED екран и добавя още 8МР основна камера (записваща full HD видео) и 2МР предна камера. Samsung Galaxy Note тежи 178 г, а батерията му е с капацитет 2500 мAh.

Интересният хибрид между телефон и таблет работи с Android 2.3, допълнен с потребителския интерфейс TouchWiz, а по-някое време ще получи и ъпдейт до Android 4.0. Другата отличителна черта на устройството e възможността да бъде използвана включената в комплекта електронна писалка, която позволява бързо въвеждане на бележки, рисуване и т.н.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"