ДСБ: Корабът ни не потъва, а плува напред

ДСБ: Корабът ни не потъва, а плува напред
„Петнайсетината членове на ДСБ, които са подписали това писмо, са от кръга, близък до 4-мата наши активисти, които напуснаха ДСБ преди десетина дни”, уточни Иванов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Корабът на ДСБ не потъва, а плува напред, и то с пълна скорост, ДСБ остава стабилна партия, заяви депутатът от „Синята коалиция“ и председател на софийската организация на партията Иван Иванов.

Това той каза в Народното събрание в отговор на последната новина, че над 17 районни ръководители от ДСБ–София напускат партията, предаде БГНЕС.

„Петнайсетината членове на ДСБ, които са подписали това писмо, са от кръга, близък до 4-мата наши активисти, които напуснаха ДСБ преди десетина дни“, уточни той.

„Във всяка една от тези организации, към които принадлежаха тези активисти, през миналата седмица бяха проведени събрания и те бяха бламирани от своите собствени членове, членовете на ДСБ не застават зад подписалите писмото“, каза още депутатът.

Иванов беше категоричен, че организациите са напълно стабилни. Според него разбунтувалите се са малка част от актива на ДСБ в София, който е над 200 души, и целта на отцепниците е да минат към друг политически проект, вероятно – на Кунева.

#ДСБ #Иван Иванов #Синята коалиция #София #Народното събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"