Марешки след взрива: Не ме е страх

Марешки след взрива: Не ме е страх
Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

След взрива в аптека от веригата на Веселин Марешки в Бургас през нощта, бизнесменът разпространи отворено писмо по случая.

Той изрази предположението, че взривът се дължи на ниските цени на горивата, които бяха въведени в неговата верига бензиностанции във Варна по-рано този месец, предаде ''24 часа''.

''Ние намерихме начин да покажем и докажем практически, че цените на горивата могат да бъдат по-ниски. Днес аз съм лицето на битката срещу робството на картелите и монополите. Вероятно могат да ни задушат. Но утре ще е дойде друг. И после - трети. Ние сме само израз на натрупаното напрежение у хората, на желанието на народа да се освободи от безскрупулните крадци на и без това малкото пари, които са му останали. Показахме как безочливо са ограбвани потребителите и дадохме шанс (засега само на варненци, но скоро и на още българи) да се пазаруват горива на истинските им цени,'' се казва в съобщението.

Рано тази сутрин на местопроизшествието е пристигнал екип на ДОТИ-Варна. До момента известната информация е, че взривът е избухнал в 3:30 часа сутринта и е счупил прозорци на първия етаж на блока, в който се намира. Установено е и че взривното устройство е било самоделно.

Самият Марешки сподели мнението си, че това едва ли е акт на негови конкуренти в бизнеса. Той обяви, че ''някой се е прицелил'' в бизнеса му още през лятото на миналата година.

#бизнес #Веселин Марешки #аптеки #горива #Варна #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"