''Мис Вселена 2015'' Пиа Вурцбах иска да стане момиче на Бонд (ВИДЕО)

''Мис Вселена 2015'' Пиа Вурцбах иска да стане момиче на Бонд (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Победителката в конкурса „Мис Вселена 2015” Пиа Алонсо Вурцбах призна, че би искала да стане следващото „момиче на Бонд”.

„Бих могла да бъда следващото момиче на Бонд, кой знае? Това е следващата мечта”, отговори девойката на въпрос на журналист за нейните планове. Победителката в конкурса за първи път се върна във Филипините след церемонията по награждаването в Лас Вегас, на която водещият програмата комедиен актьор Стив Харви съобщи погрешка, че титлата отива при Ариадна Гутиерес от Колумбия. Девойката получи букета и короната от миналогодишната победителка – сънародничката си Паулина Вега.

След няколко минути овации обаче водещият разбра, че е сбъркал и обяви истинската носителка на приза „Мис Вселена 2015”. Тя бе 26-годишната филипинка Пиа Алонсо Вурцбах.

Тогава и българската представителка на конкурса, Радост Тодорова, насърчи невярващата филипинка да пристъпи напред, за да получи короната си. Последва вълна от положителни отзиви за България от Филипините, като там хората трескаво започнаха да учат песни на български и станаха неизменни фенове на българската красавица в социалните мрежи.

По време на пресконференция Вурцбах обяви пред журналистите, че планира участия в програми, насочени към борба със СПИН. Вурцбах иска да премине публично тест за СПИН в Ню Йорк, за да стимулира и други хора да го правят. С термина „момичето на Бонд” почитателите на серията романи и филми наричат приятелките и помощничките на агента на тайните служби на Нейно Величество.

По време на половинвековната история на екранизациите в ролята са били Урсула Андерс, Джейн Сеймур, Ева Грин, Олга Куриленко, Денис Ричардс и други актриси.


#Мис Вселена #Бонд #Колумбия #Филипините #Радост Тодорова #България #Джеймс Бонд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"