Какво ще е името на следващия епизод на "Междузвездни войни"?

Какво ще е името на следващия епизод на "Междузвездни войни"?
A A+ A++ A

След като новата седма част „Междузвездни войни: Силата се пробужда“, излезе по кината, феновете вече гледат с нетърпение към 2017 г., когато по екраните трябва да излезе Епизод 8 от космическата сага.

Епизод 8, също както предишните филми, ще има необичайно работно заглавие – име на филм, което се дава, за да може той да остане в тайна докато текат снимките. Според сайта Movie Casting Call, който се занимава предимно с продукции на „Дисни“, новата лента ще се казва „Space Bear“ или „Космическа мечка“.

Все още не е ясно какво значи името на лентата, но не е изключено това наистина да е работно й заглавие. До сега филмите от сагата винаги са били заснемани под причудливи работни заглавия.

Според предишна информация „Силата се пробужда“ е бил снимана като „Foodles Productions Ltd.“ - отпратка към марка закуска, свързана с „Дисни“, носеща същото име. „Завръщането на джедаите“ пък е имал работното заглавие „Blue Harvest“ или „Синя жътва“. Филми 1,2 и 3 пък са били заснети като „JAK Productions“.

Осмият филм от поредицата се очаква да започне да се снима скоро. По-рано от "Дисни" и "Лукасфилм" съобщиха в комюнике, че излизането на филма, предвидено за 2017 г., ще се забави с половин година като премиерата му ще е на 15 декември, а не както беше обявено по-рано – на 26 май.

#Междузвездни войни #филм #сага

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"