Хилари Клинтън крачи с Росен Плевнелиев в предизборен клип

Хилари Клинтън крачи с Росен Плевнелиев в предизборен клип
A A+ A++ A

Кандидатът за номинация на демократите за предстоящите тази година президентски избори Хилари Клинтън включи кадри от посещението си в България в свой предизборен клип.

Видеото е качено в нейния профил в социалната мрежа. То започва с изказване на президента Барак Обама, който високо оценява качествата на своя бивш държавен секретар. В подкрепа на Хилари Клинтън говорят бившият военен министър Леон Панета, бившият държавен секретар Мадлин Олбрайт, бившата премиерка на Австралия Джулия Гилард.

В качеството си на държавен секретар Хилари Клинтън посети България за няколко часа на 5 февруари 2012 г. Тя се срещна с президента Росен Плевнелиев и премиера Бойко Борисов, с когото даде съвместна пресконференция в МС. В клипа й за секунда като покритие е използван кадър от срещата с държавния глава.

Любопитна подробност за отбелязване е, че г-жа Клинтън може да се възприеме по-скоро като лявоцентристка, а Плевнелиев е категоричен привърженик на десните идеи.

В края на тази година са президентските избори в САЩ. Клинтън заедно със сенатора Бърни Сандърс са основните кандидати за номинация на демократите. Битката между двамата ще бъде много сериозна. За момента тя загуби от него предварителните избори в малкия, но ключов щат Ню Хемпшир.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Хилари Клинтън #Росен Плевнелиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници