Днес ще бъде слънчево и студено

Днес ще бъде слънчево и студено
A A+ A++ A

Над страната ще преобладава слънчево време. На места в Северна и котловинните полета в Западна България ще има ниска слоеста облачност или мъгла.

Около обяд с появата на слаб до умерен запад-северозападен вятър видимостта ще се подобри, съобщиха от НИМХ. Привечер от североизток ще започне увеличение на облачността. Минималните температури ще са предимно между минус 15° и минус 10°. Максималните температури в Северна България ще са между минус 6° - минус 1°, а в Южна предимно между 0° и 5°, за София около минус 2°.

Над планините по-значителни увеличения на облачността ще има над масивите от Западна България, но почти без валеж. Ще духа умерен до силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра около минус 7°, привечер ще започне ново застудяване.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. По северното крайбрежие до обяд ще има ниска облачност, но с появата на слаб северозападен вятър ще намалее. Максималните температури ще са от 3 до 5°.

#слънце #зима #студено #температура #градус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »