Изпълкомът трябва да обяви съдбата на Литекс, най-после

Изпълкомът трябва да обяви съдбата на Литекс, най-после
Официален сайт на Литекс
A A+ A++ A

Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз ще се събере в 15:00 часа днес, за да обяви, най-накрая, окончателното си становище по казуса „Литекс“. Именно днес се очаква да стане ясно дали „оранжевите“ ще бъдат извадени от А група и дали резултатите им до този момент през сезона ще бъдат анулирани.

Основният въпрос, който касае феновете на останалите отбори, е дали точките, спечелени срещу Литекс, ще бъдат отнети. При подобен сценарий, Левски ще изостане от лидера Лудогорец на цели 5 точки в класирането.

Изпълкомът бе отлаган за днешната дата заради липса на повечето от членовете му, но днес също няма да присъстват сериозен брой управници – Николай Гигов, Емил Костадинов, Венцеслав Стефанов, Наско Сираков, Камен Костадинов и Атанас Фурнаджиев (вицепрезидент).

Временната комисия, назначена от Борислав Михайлов преди седмици, начело с Михаил Касабов, която трябваше да разгледа случая с Литекс, не взе никакво решение и излезе с уклончиво становище, че трябва да се спазват правилниците.

Очаква се днес да стане ясно по категоричен начин – остава ли Литекс в А група, и ако не, какво ще се случи с резултатите на отбора до момента?

#Литекс #А група

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници