Принц Хари влюбен в гръцка принцеса ?

Принц Хари влюбен в гръцка принцеса ?
Снимка: ''Дейли мейл''
A A+ A++ A

Гръцка принцеса взе сърцето на принц Хари, твърди австралийското списание „New Idea”.

Кралският наследник, известен с веселия си нрав, отново е влюбен. Според австралийското списание сърцето му откраднала гръцката принцеса Мария – Олимпия.

По-малкият син на принцеса Даяна и принц Чарлс, 31-годишният Хари, се запознал с русата аристократка благодарение на братовчедка си Беатрис, която ги срещнала.

„Тя направо му е завъртяла главата. Двамата вече излизаха на няколко срещи и дори планират да карат ски в Швейцария преди Великден”, разкри запознат източник, останал анонимен. Според близки на Хари той отдавна не е бил толкова щастлив.

19-годишната красавица е дъщеря на принц Павлос от Гърция и принцеса Мари Шантал. Нейният дядо, гръцкия крал Константин Втори, абдикира през 1973 година. Момичето живее в Лондон, но обича да пътува и да се забавлява, също като Хари, посочва още списанието.

Официалните говорители на кралското семейство наскоро отрекоха двамата да имат връзка, пише ''Дейли мейл''.

Родена в Ню Йорк и израснала в Лондон, тя е най-голямото от пет деца и единственото момиче в семейството. Животът й е завидно охолен – от разходка с яхта в Средиземно море до ски ваканция в Алпите и пътуване в частния самолет на Валентино. През юли миналата година принцесата присъства на модното шоу на дизайнера в Париж и седеше на първия ред до актрисата Ема Стоун. 


#принц Хари #любов #кралско семейство #Париж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »