Хитовият сериал ''Приятели'' се завръща през февруари

Хитовият сериал ''Приятели'' се завръща през февруари
A A+ A++ A

Един от най-обичаните комедийни сериали "Приятели" ще се завърне на малкия екран за юбилеен епизод по случай хилядния режисиран от Джеймс Бъроус епизод, съобщава USA Today. 

Бъроус е бил режисьор на редица хитови ленти, включително "Приятели", както е и добре познат с работата си над "Бар Наздраве", "Дарма и Грег", "Теория за големия взрив" и др.

Завръщането на "Приятели" ще бъде излъчено на 21 февруари, но още от сега са ясни някои проблеми за продукцията. Ето как двузначно бяха изразени те от директора на Ен Би Си:

"Всички ще вземат участие, но пък не знаем дали ще можем да ги съберем в една стая".

Сериалът "Приятели" излъчи своя финален епизод през май 2004 г. и оттогава насам феновете се надяват да видят своите любимци по телевизията за последно "сбогом". Те обаче упорито отричаха слуховете за игрален филм или продължение на сериала.

Почитателите на "Приятели" ще получат много повече - двучасов епизод, който ще се излъчва по американската телевизия Ен Би Си.

До момента единствено актьорът Мат Лебланк (Джоуи) коментира новината в социалните мрежи с думите "Ще си прекараме добре".

#приятели #сериал #Мат Лебланк #Дарма и Грег

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »