Издирват и сина на 45-годишната българка заради замразения труп в Атина

Издирват и сина на 45-годишната българка заради замразения труп в Атина
A A+ A++ A

Гръцката полиция издирва и сина на 45-годишната българка, за която се смята, че е замесена в убийството на бившия й съпруг. Мъжът бе намерен в апартамент в кв. Калитея в Атина замразен.

За индетифицирането на 45-годишната българка и 13-годишния й син от брака с убития е подаден сигнал в Интерпол. Заподозрян е също първият син на българката от предишен брак, който е 27-годишен.

Според съдебния лекар Султана Мариану жертвата е била в продължение на повече от година вързана в ембрионална поза с тиксо на устата. Наложило се първо да бъде размразен трупът, за да може да се разгледа.

Новината за замразения гръцкия моряк, чието изчезване е обявено на 1 януари 2015 година,предизвика обществен шок, пише в. "Българки новини". Полицията е съсредоточила разследванията около 45-годишната българка, бивша негова съпруга, която е избягала за България.

Двамата се запознават през 2003 г. в България и решават да се оженят. Месеци по-късно жената ражда син.

Според гръцките медии три месеца преди изчезването на моряка двамата са се развели. Дядото на детето и баща на жертвата, който е обичал много внука си, но вече не е жив, е бил направил депозит на детето 230 хиляди евро. Полицаите предполагат, че българката е взела парите със себе си и е изчезнала заедно с 13-годишния си син близо преди година.

През януари 2015 г. колата на жертвата е била намерена на улицата, където е било жилището на българката, без обаче полицаите да си направят труда да проверят жилището на бившата му съпруга, коментират гръцки медии.

Гръцката полиция е информирала колегите си от България и съвместно работят по случая.

 

#труп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"